289514.jpg

Annin kitkutukset ylpeänä esittää: Tapestry-jakku on valmis! (no ei ihan, vyölenkit puuttuu vielä). Vyön tein i-cordina ja huovutin sitä hieman, ettei jää semmoiseksi löperöksi. Pidän kovasti lopputuloksesta. Ja syytä onkin, oli siinän sen verran kova homma... (siis jakun neulomisessa, ei i-cordin huovuttamisessa).  Jakku istuu tosi kivasti ja tuo Tapestry-lanka on mielestäni just sopivan laskeutuvaa tähän malliin. Lankaa jäi vielä pikkasen vajaa 200g. Tarttee siitä varmaan tehdä jotain huovutettavaa...

289515.jpg

Rowan Tapestry -lankaa (väri 172) 485g
Addin pyöröt nro 4
Malli SK-lehti 8/2006

Olen tässä ikäänkun välityönä työstänyt messuilta ostettuja Solo-keriä huiviksi. Kolme kerää soloa yhdeksällä silmukalla ja syntyy tämmöinen. Yksi kerä vielä jäi ja siitä tulee varmaankin semmoinen hyvin kapea huivi... ehkä laitan keltaisen värin päällepäin siihen. Halusin tähän isompaan huiviin punaisen päälle, joten jouduin jokaisen kerän laittaa alkamaan sisältä, että nuo aukeaa kivemmin päin nuo hörhelöt. (Olipa hienosti muotoiltu lause tuo äskeinen)

289512.jpg

OnLine Solo -lankaa (väri 0011) 150g
3,5 puikot (muistaakseni)
Malli Moda/mukana tullut ohje/oma pää

Ompelin tuossa pari viikkoa sitten lauantaina hyvin ergonomisesti lattialla jo kauan keskeneräisenä ollutta tilkkupeittoa. Laitoin siihen reunukset ja leikkasin taustakankaan. Nyt puuttuu vielä vanu reunakaitaleiden kohdalta ja tikkauksia/"nastoja" kiinnittämään taustakangas vanuun ja päälliseen. Olen aika usein tikannut peiton osissa koneella ja siksi tuota vanua ei ole vielä reunoissa. Osissa tikattaessa ei tarvitse pyöritellä niin isoa kappaletta... Peitostakin kuvan laitan sitten vasta valmiina.

Nyt ei kun uutta matoa koukkuun, kun on draivi päällänsä. Mikähän lanka nyt haluaa tulla joksikin?!