Tässä sitten olisi tällaista valmistunutta väliprojektia. Osasipas kestää kauan noin yksinkertaisen huivin neulominen. Tuntui, ettei valmistu ikuna, vaikka neuloin tosi paksuilla puikoilla. Minulla on semmoinen hiekan/beigen värinen untsikka, johon tuo ompun väri käy aika ihanasti. Tykkään A Lot!

407149.jpg

Kidmohair ja  Novitan Superwash -villalanka yhteen neulottuna
Pipo 54 g ja Huivi 193 g
Pyöröt nro 8
Malli Pop-pipo ja huivi 2x2 joustinneuletta

Olen kuumeisesti yrittänyt miettiä, mistä langasta alkaisin tehdä tuota edellisen postauksen neuletta (sitä ensimmäistä). Uutta en aio ostaa, joten langan täytyy löytyä varastoista. Sinistä siitä ei tule MISSÄÄN TAPAUKSESSA. En oikein pidä sinisestä. Se ei vaan oikein koskaan ole tuntunut omalta väriltä. Ainoastaan farkut saavat olla siniset minun vaatekaapissani. Niin ja ehkä sukat...

Langan siis täytyisi olla aika laskeutuvaa, että saisin saman tyylisen vaikutelman aikaiseksi, kun tuossa kuvassa on saatu.

Löysin muuten pitkästä aikaa tuon huivin ja pipon kanssa samassa kuvassa olevan neulepaidan kaappien kätköistä. Ihan perus villapaita on kyseessä 2x2 joustinneuletta tuollaisesta ruskeameleeratusta langasta, jossa taitaa olla ihan hivaus mohairiakin mukana. Istutetut hihat ja korkea kaulus. Tätä on käytetty tosi paljon ja se näkyy läheltä katsottaessa jo neulepinnassa pienenä nuhjaantumisena, mutta kauempaa näyttää onneksi ihan siistiltä.

Pitäisi varmaan laittaa tänne kuvia vanhemmistakin töistä, niin olisi sitten dokumentoituna nekin. Niitä tosin riittää ja kaikkia ei ole enää edes tallessa...